Zuiver is goed PDF Afdrukken E-mail
logo.jpg
Wereldwijd hebben bijna 783 miljoen mensen geen toegang tot veilig drinkwater. Simavi biedt moeders en hun gezinnen in arme gebieden een gezonde toekomst door samen met lokale partners te zorgen voor veilig drinkwater.

 

Alom is bekend dat het produceren en transporteren van waterflessen een zeer grote belasting is voor het milieu. De oplossing is eigenlijk heel simpel!
Water Wonder heeft een innovatieve machine ontwikkeld, welke op de wateraanvoer wordt aangesloten. De machine zuivert, koelt en carboneert (sparkling) het water en zorgt ervoor dat met één druk op de knop de flessen automatisch worden afgevuld. Dit geeft bedrijven en restaurants de mogelijkheid om zelf water van hoogwaardige kwaliteit zelf te bottelen. Hiermee wordt bijgedragen aan een beter milieu en wordt zuinig omgegaan met de waterschaarste in de wereld.

flessen.jpg

 

 

Door een samenwerking aan te gaan met de ontwikkelingsorganisatie Simavi, draagt Water Wonder Benelux bij aan het behalen van de doelstelling van Simavi: zuiver drinkwater voor iedereen! Van elk verkochte “Zuiver is goed” fles draagt Water Wonder  €1,- af aan Simavi. Tevens wordt van elk bijbehorende watermachine een bedrag afgedragen. Geheel vrijblijvend biedt Water Wonder organisaties de mogelijkheid om zelf ook een bijdrage te geven aan Simavi.

 foto.jpg                                                                                                                   Drukbestendige design bottle

 

Op 17 april 2012 heeft de commercieel directeur van Water Wonder Benelux, dhr. Tabben samen met Pauline Eenhoorn, Hoofd Campagnes & Fondsenwerving bij Simavi, de samenwerking officieel gemaakt. 


Meer informatie over deze campagne? Neem dan contact op met onze projectmanager Luca Maasbach.

 
Volgende >