Bel ons: 0180 613 669
Maak nu een afspraak 0180 613 669 | info@mens-en-leven.nl

De kracht van ons team? Dat u als mens bij ons centraal staat. Professioneel én betrokken, dat is Fysiotherapie Mens en Leven.

MENS-EN-LEVEN_017


Ons Team

Het team van Fysiotherapie Mens en Leven bestaat uit vijf enthousiaste, betrokken medewerkers. Medewerkers die goed zijn in hun vak en zich professioneel steeds blijven ontwikkelen. We hebben elk onze eigen specialisaties. Aan onze persoonlijke aanpak herkent u onze praktijk. We houden steeds voor ogen wat u als persoon nodig heeft. Hoe uw klachten u beperken in uw dagelijks leven. En hoe we u kunnen helpen om zich zo snel mogelijk weer fit en vrij te voelen.

Ishtar van de Ven

Ishtar van de Ven

1998 afgestudeerd Fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Specialisaties: Manuele therapie, Bekkenfysiotherapie, Dry needling, medical taping.

Ishtar heeft een rustige en persoonlijke stijl: dicht bij de mens, betrokken en bemoedigend. Ze kan situaties goed analyseren en geeft duidelijke achtergrondinformatie.

Lenny de Snoo

Lenny de Snoo

1985 Afgestudeerd Fysiotherapie aan de Hogeschool Breda Specialisaties: Dry needling, DAM-technieken, Medical taping, Acupunctuur.

Lenny’s aanpak kenmerkt zich door haar grondigheid. Ze neemt de tijd voor iedere cliënt, om de persoonlijke situatie in kaart te brengen en uw klachten in een breder perspectief te plaatsen.

Anne-Mieke Verspoor

Anne-Mieke Verspoor

1983 Afgestudeerd Fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam Specialisaties: DAM-technieken, Medical taping.

Anne-Mieke is energiek en enthousiast, en blijft altijd zoeken naar oplossingen. Daarbij komen haar oog voor detail, haar praktische instelling en haar vermogen om door te denken goed van pas.

Auk Sweens

Auk Sweens

1990 afgestudeerd als oefentherapeute Mensendieck Specialisaties: Parkinson en Chronische Pijn, Ergonomische werkplek adviezen, Psychosomatische oefentherapie.

Auk is een veelzijdig therapeut, met een positieve instelling en oog voor het menselijk verhaal. Haar advies: laten we samen kijken naar uw mogelijkheden, en niet naar uw onmogelijkheden.

Auk is aangesloten bij de vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM) en bij het kwaliteitsregister.

Alle medewerkers zijn BIG-geregistreerd, aangesloten bij het KNGF en nemen deel aan het kwaliteitsregister.